Vår historie

Norolans hjem ligger midt i det vakreste Järvi-Finland, ved siden av ren og vakker natur i Saimaas farvann. Her, omgitt av utallige innsjøer, har fiske vært en stor del av livet i tusenvis av år. Norolan startet i Mikkeli i 2019, og noen tiår før det startet også Norolans grunnlegger Jyrki. Han er en av oss som blir veldig lidenskapelig berørt av fiske.

"For meg er fiske en følelse av frihet, å stole på verktøyene og glemme alt som er unødvendig. Som fisker visste jeg hva en toppytende sluk skulle være og som smykkemaker hvordan man lager den. Jeg kan stolt si at Norolan representerer mine verdier om tradisjonelt håndverk og ren hjemlighet. Stramme linjer!"

 

Norolan lokkemester Jyrki Kasanen

Jyrki Kasanen, Norolan lokkemester

Ansvarlig innenlands håndverk for verden (i samarbeid)

Til tross for sin unge alder, er ikke Norolan lenger selskap med bare en lokkemester. Det er allerede flere av oss, hver av oss har vår egen lidenskap for fiske og verdifullt huslig håndverk. Verdiene som bærer ansvar er også sterkere til stede.

Norolan selger ikke hva som helst, men vi velger veldig nøye ut de produktene i vårt utvalg som vi selv tror 100% på (og som vi selv ønsker å fiske med). For oss betyr ansvar for eksempel at vi bruker blyfrie og miljøvennlige materialer både i våre produkter og i vår emballasje. Vi påvirker også våre underleverandører med våre aktiviteter, fordi vi også forplikter dem til blyfrie og mest mulig ansvarlige materialvalg.

Hos Norolan fisker og lager vi også sluk fra fiskere til fiskere, den typen sluk som vi selv ønsker å bruke.

Løfte om 100 % kundetilfredshet

Haluamme tarjota vain parasta mitä tulee asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Jos et ole tyytyväinen Norolanin tuotteisiin, kerro siitä meille ja korjaamme asian!

Bli kvitt engangskulturen

Fra begynnelsen har Norolans røtter vært i å finne meningsfylte fiskeopplevelser og i et genuint ønske om å inspirere fiskere til å ta mer bærekraftige valg.

Norolan er ikke og vil aldri være et selskap som representerer en engangskultur. Vår filosofi er godt representert ved at fiskeutstyr skal være 100 % pålitelig, og vi har stor tro på at en meningsfull fisketur ikke krever hundrevis av sluk, kun kredittstanga og slukene du kan stole på.

Sjansen for livets fisk

Vi ønsker å tilby alle muligheten til å fange livets beste fisk! For noen er det en abbor som havner i storfiskregisteret, og for noen kan det for eksempel være en liten, men første gjedde i livet.

Det har vært helt utrolig å legge merke til i våre produktanmeldelser at mange mennesker har fanget sitt livs fisk med slukene våre!

Ishavsrøye er den vakreste fisken